O nama 

Voće – tranzit doo je jedno od vodećih preduzeća u dijelu veleprodaje voća i povrća na području sjeveroistočne Bosne i Hercegovine. Preduzeće već duži niz godina ima uspješnu poslovnu saradnju sa vodećim trgovačkim lancima na ovom području. Pored navedenih, značajan dio portfolia kupaca čine i manji maloprodajni objekti. Kvalitet u nabavci robe, u uslovima skladištenja i isporuci robe osiguralo je preduzeću značajno tržišno učešće.

Dugogodišnje iskustvo u poslovanju je također značajna referenca u našem poslovanju. Preduzeće je osnovano još davne 1991. godine, te tokom proteklog perioda osnovna djelatnost preduzeća je ostala nepromijenjena. Pored osnovne djelatnosti, preduzeće Voće – tranzit doo Gradačac pruža i usluge transporta u zemlji i inostranstvu, kao i dostavu naše robe na željenu lokaciju. Osim veleprodaje voća i povrća, preduzeće se također bavi i prodajom pića i ostale robe široke potrošnje, a od 2007. godine u sklopu preduzeća posluje i novoizgrađena stanica za tehnički pregled vozila u sklopu koje se nalazi moderno uređeni cafe – bar i servis za brzi popravak vozila.

Tokom turbulentnog perioda od više od 20 godina preduzeće je svoju uspješnost i rast isključivo temeljilo na partnerskim odnosima sa svojim kupcima, konstantno osluškujući njihove potrebe i zahtjeve u pogledu kvaliteta i isporuke robe. Uvidjevši prednost navedenog modela poslovanja, naša buduća poslovna orjentacija će se idalje temeljiti na izgradnji visokog nivoa povjerenja između naših kupaca i dobavljača, jer to je jedini ispravan način za obostrano uspješno poslovanje.